50-års konfirmanter i Tune kirke

Arrangementsinformasjon

Hei til dere som var konfirmanter i Tune kirke i 1968. Nå inviteres alle dere til en stor markering i anledning 50-års jubileet for deres konfirmasjon i Tune kirke.

Menighetene Greåker, Holleby, Soli og Tune vil med dette invitere dere til gudstjeneste i
Tune kirke søndag 23. september klokken 11.00. Det vil bli reserverte plasser til dere på de fremste radene i kirken.

Etter gudstjenesten blir det festmiddag på Quality hotell på Grålum fra klokken 13.00.
En 2-retters middag her koster 290,- inkl. kaffe. Annen drikke kjøpes av hver enkelt på stedet.

Påmeldingen skjer ved å registrere seg og betale på følgende nettadresse:
www.sarpsborg.kirken.no
Dette vil fungere som din billett til arrangementet på Quality.

Dersom du har spørsmål om dette eller trenger hjelp til å melde deg på, ta kontakt med kirkekontoret på 69 11 68 00.

Påmeldingsfrist er satt til 20. september.

Velkommen til en hyggelig markering der du vil treffe igjen mange venner fra ungdomstiden og dele gode minner.

For Greåker, Holleby, Soli og Tune menigheter

Berith Adele Pettersen og Anne-Marie Minge