50-års konfirmanter i Tune kirke

Arrangementsinformasjon

Hei til dere som var konfirmanter i Tune kirke i 1969 og våren 1970.
Nå inviteres alle dere til en stor markering i anledning
50-års jubileet for deres konfirmasjon i Tune kirke.

Menighetene Greåker, Holleby, Soli og Tune vil med dette invitere dere til gudstjeneste i
Tune kirke søndag 22. september klokken 11.00. Det vil bli reserverte plasser til dere på de fremste radene i kirken.

Etter gudstjenesten blir det 2-retters festmiddag på Quality hotell på Grålum fra klokken 13.00.
Det er selvfølgelig gratis å delta på arrangementet i kirken.
Arrangementet på Quality koster 320,- inkl. middag. Drikke kommer i tillegg.

Dette vil fungere som din billett til arrangementet på Quality.

Dersom du har spørsmål om dette eller trenger hjelp til å melde deg på, ta kontakt med kirkekontoret på 69 11 68 00.  Påmeldingsfrist er satt til 6. september.

Det er ofte vanskelig å finne riktig adresser til 50-års konfirmanter vi vil derfor be dere om å hjelpe oss å spre informasjon slik at alle får innbydelse.

Velkommen til en hyggelig markering der du vil treffe igjen mange venner fra ungdomstiden og dele gode minner.

For Greåker, Holleby, Soli og Tune menigheter

Berith Adele Pettersen og Anne-Marie Minge